What We Speak, Becomes The House We Live In.

Achtergrond gras nieuwsbrief

Aanlokkelijke woorden van de dichter Hafez.  Mijn klanten spreken vaak over hun grote drukte. In mijn tergend kalme werkkamer, vraag ik me nu af of hun spreken over hun drukte, drukte baart. 

Woorden als rust, innerlijke stabiliteit, ruimte, vrijheid, plezier: die rollen mijn klanten niet meteen van de lippen als we elkaar spreken. Hun vele beslommeringen zit dat in de weg. Ze hebben eerst een shotje rust nodig. Met aandachtig zwijgen heb ik al menig boterham verdient. Hier baart rust dus rust. Ik hoef alleen maar op te letten dat ik lang genoeg mijn mond houd. Want een tot rust gekomen klant kijkt zelf al anders naar zijn weerbarstige topic. Zo’n geluksmomentje moet je niet ruw verstoren.

Zou hun drukte echt veranderen als ze er vaker over spreken met het woord rust? Als we hebben een drukke agenda dus we houden het kort wordt vervangen door we willen rust en ontspanning, voor welk onderwerp nemen we de tijd? Ik vermoed van wel. Woorden werken krachtiger dan menigeen denkt.

Welke woorden beschrijven het huis waar je team wil wonen? Eerstvolgende Vistaprint aanbieding toch maar eens een kaart met deze zin van Hafez laten maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *