Tarieven

Teamtrainingen: het tarief voor een losse les in één van de vaardigheden is 950 euro per dagdeel.

Het tarief voor een serie  is 850 euro per dagdeel. 

Alle vaardigheden in een jaartraject voor je team? Dat is een investering van 6.000 euro voor 8 dagdelen.

Uiteraard kunnen ook workshops van een dag worden verzorgd. Tarieven dan in overleg.

Structurele ondersteuning om al deze vaardigheden step by step te introduceren en te laten landen? Tja dan zakken de prijzen. Dan ben ik gedurende een jaar regelmatig op locatie. Voor een mix van korte trainingen, 1:1 lesjes en on -the-spot training wanneer het overleg plaatsvindt. Of in de voorbereiding daarvan.

The Empty Cup Company is vrijgesteld van BTW heffing.

Tarieven zijn inclusief de voorbereiding, het overleg voor en na, de materialen en de hand outs. Voor groepen van maximaal 10 personen. En exclusief reistijd, reiskosten en de kosten van lokatie en catering. Uiteraard alleen voor de not for profit wereld.

Teamtraject:

Het tarief voor een teamtraject is 997 euro per deelnemende medewerker, exclusief BTW. 
Dat is inclusief de intake, de voorbereiding met de opdrachtgever, de kick off, het houden en verwerken van de interviews en de workshop waarin het team met de bevindingen en doelen aan de slag gaat.  En exclusief reistijd/kosten en kosten lokatie en catering.

Over de tarieven

De één vindt ze aan de lage kant. De ander vindt het peperduur. Empty Cup mikt bewust op het trainen in halve dagen.  En hoe korter de les, hoe langer mijn voortraject.

Voor wie wakker ligt van de investering is er goed nieuws.  Wie het aandurft een learning story te boeken: is al klaar voor 300 euro. Exclusief reistijd/kosten, dat dan weer wel. Die verhalen zijn zo mooi en bovendien niet van mij: daar kan ik alleen een soort basis-tarief voor vragen. Een deel van die opbrengst gaat naar Tribe of Two Press.

Verder als tip voor wie krap bij kas zit:

de blogs van Empty Cup stoppen niet met een cliffhanger. De kiene doe-het-zelver komt een eind door met zorg de blogs uit te pluizen.