Tarieven

Teamtrainingen:

HCRKBO_Instellinget tarief voor een losse les in één van de vaardigheden is 950 euro per dagdeel.

Het tarief voor een serie  is 850 euro per dagdeel. 

Alle vaardigheden in een jaartraject voor je team? Dat is een investering van 6.000 euro voor 8 dagdelen.

Uiteraard kunnen ook workshops van een dag worden verzorgd. Tarieven dan in overleg.

Structurele ondersteuning om al deze vaardigheden step by step te introduceren en te laten landen? Tja dan zakken de prijzen. Dan ben ik gedurende een jaar x dagen per week op locatie. Voor een mix van korte trainingen/1:1 lesjes en on -the-spot training wanneer het overleg plaatsvindt. Of in de voorbereiding daarvan.

The Empty Cup Company is CRKBO Geregistreerd en daarmee vrijgesteld van BTW heffing van trainingen.

Tarieven zijn inclusief de voorbereiding, het overleg voor en na, de materialen en de hand outs. Voor groepen van maximaal 10 personen. En exclusief reistijd, reiskosten en de kosten van lokatie en catering. Uiteraard alleen voor de not for profit wereld.

Teamtraject:

Het tarief voor een teamtraject is 997 euro per deelnemende medewerker, exclusief BTW. 
Dat is inclusief de intake, de voorbereiding met de opdrachtgever, de kick off, het houden en verwerken van de interviews en de workshop waarin het team met de bevindingen en doelen aan de slag gaat.  En exclusief reistijd/kosten en kosten lokatie en catering.

De BTW vrijstelling geldt niet voor deze activiteiten.

Over de tarieven

De één vindt ze aan de lage kant. De ander vindt het peperduur. Empty Cup mikt bewust op het trainen in halve dagen.  En hoe korter de les, hoe langer mijn voortraject.

Verder: wat kost het als je niets doet? Als overleg tijdrovend blijft. Geen energie geeft. Geen besluit oplevert waar iedereen zich echt in kan vinden. Nooit het beste idee op tafel ligt een team de kunst niet verstaat alles van waarde op tafel te krijgen? Tip: reken uit wat elk overleg kost.

Voor wie wakker ligt van de investering is er goed nieuws.  Wie het aandurft een learning story te boeken: is al klaar voor 400 euro. Die verhalen zijn zo mooi en bovendien niet van mij: daar kan ik alleen een soort basis-tarief voor vragen. Exclusief reistijd/kosten, dat dan weer wel.

Verder als tip voor wie krap bij kas zit:

de blogs van Empty Cup stoppen niet met een cliffhanger. De kiene doe-het-zelver komt een eind door met zorg de blogs uit te pluizen.