The Great Hoop of Life: a Learning Circle

3.1 NIEUW zwaluw bestand PNG

A Traditional Medicine Wheel for Enabling Learning and for Gathering Wisdom

Zin in een studiegroep met dit boek van Paula Underwood als bron en basis? Samen grasduinen in 10.000 jaar oude wijsheid en verhalen?  Samen het Four Step Path ontdekken? Of the Rule of Six? Dit najaar start een serie van 12 wekelijkse bijeenkomsten. Start en finish live. De rest online.

Al meer dan tien jaar verdiep ik me in het werk van deze Wisdom Keeper. Wat me raakt is de taal. Dit is wijsheid die woorden gebruikt die ik kan volgen, die me bereiken. Mijn fantasie prikkelen. Mijn brein aan het werk zetten in dienst van het hart.

To all those, old and young, who sat in patient circles over countless generations adding mind to mind to create this learning tool..

 

To all those, young and old, who sit in circles now, adding heart to mind in growing awareness of possibility…

 

To all these, this present dance of words on pages is most gratefully dedicated. 

 

Doelgroep: iedereen met Ears Willing To Listen. Iedereen die op expeditie wil in dit materiaal. Voor wie dit op het juiste moment komt.

Elke maandagavond vanaf 5 september. Voertaal:  Engels.

Stephanie Nestlerode is co-host.   Zij heeft in een geduldige kring gezeten met Paula Underwood. En is sindsdien toegewijd aan het in de wereld brengen van dit werk.

Daarnaast biedt zij deze groep een online ruimte aan waar de verzamelde schatten samenkomen en waar tussen de bijeenkomsten door, uitgewisseld kan worden.

Interesse? Bel me. 06-43876188

Many voices, joined together,…clarify.