The Great Hoop of Life: a Learning Circle

3.1 NIEUW zwaluw bestand PNG

A Traditional Medicine Wheel for Enabling Learning and for Gathering Wisdom

Wijs worden, hoe doe je dat? Als mens, als professional? Oude culturen gebruiken daarvoor Medicine Wheels. Medicine in deze tradities, is alles dat bijdraagt aan je fysieke, mentale, spirituele gezondheid.

Dit Medicine Wheel, beschrijft wijzer worden in twaalf stappen. Van die bijna niet merkbare fonkeling in de verte dat er iets van waarde te leren is, tot het moment dat je merkt dat je wijzer bent geworden. En je de volgende circle van 12 stappen zet.

Wat brengt je dat als zorgprofessional? Een nieuwe blik op je eigen groei. Een frisse, stokoude manier om naar leren en wijsheid verzamelen te kijken. Luisteren naar Body Mind en Spirit. Met een heerlijke structuur. Uitgelegd met woorden die je hart bereiken. Kennismaking met een cultuur waarin elke stem van waarde is.

Het boek met deze titel van Paula Underwood is de basis. Samen grasduinen in 10.000 jaar oude wijsheid en verhalen?  In oktober start een serie van 6 bijeenkomsten. Start en finish live. De rest online.

Al meer dan twaalf  jaar verdiep ik me in het werk van Wisdom Keeper Paula Underwood. Wat me raakt is de taal die ze gebruikt. Dit is wijsheid die woorden inzet die ik kan volgen, die me bereiken. Maar vooral dat ze een compleet op inheemse wijsheid gebaseerd pakket aanreikt aan ‘All ears Willing to Hear’.

To all those, old and young, who sat in patient circles over countless generations adding mind to mind to create this learning tool..

 

To all those, young and old, who sit in circles now, adding heart to mind in growing awareness of possibility…

 

To all these, this present dance of words on pages is most gratefully dedicated. 

 

Doelgroep: iedereen met Ears Willing To Listen. Iedereen die op expeditie wil in dit materiaal. Voor wie dit op het juiste moment komt.

Zes maandagen vanaf 1 oktober. 19.30-21.00 Voertaal:  Engels.

Stephanie Nestlerode is co-host.   Zij heeft in een geduldige kring gezeten met Paula Underwood. En is sindsdien toegewijd aan het in de wereld brengen van dit werk.

Daarnaast biedt zij deze groep een online ruimte aan waar de verzamelde schatten samenkomen en waar tussen de bijeenkomsten door, uitgewisseld kan worden.

Graag? Dat vraagt om een belletje: 06-43876188

Many voices, joined together,…clarify.