Met structuur

Samenwerking vreet energie

Ergens in dat lastige proces om met een groep tot een resultaat te komen, hapert het.  Een simpele opmerking, pruttelt dagen na. Iets gedaan krijgen van een collega kost zoveel ergernis en tijd, dat je liever niet uitrekent wat dat kost. Vergaderingen kosten energie, geven stress. Teamleden balen van een compromis. En last but not least: raken het zicht op het doel kwijt.

Kortom: je hebt een probleem. Of zoals de Grieken zeggen:  De Goden Werpen Je Een Steen Voor De Voeten.

Empty Cup biedt teams en directies simpele methoden om die steen weg te halen.

Voor directies en teamleiding: één eenvoudig model om kristalhelder te zijn over het doel van al het werk. Waar dus de komende periode de focus op ligt. Wat de kaders zijn. En een methode die hun team binnen dat kader zelf hun beste pad laat kiezen om dat doel te bereiken. En teamleiders uitdaagt niets anders te doen dan het team in staat te stellen dat pad zelf te lopen.

Voor teams: eenvoudige, praktische tools om in hun daagse samenwerking tot beter resultaat te komen. Om niet alleen samen een weg naar het doel te kiezen die past bij hun kennis, talent, wensen. Een weg die ze graag willen lopen. Maar ook de vaardigheden aanreikt om dat met elkaar te doen. Had-Ik-Dit-Maar-Eerder-Geweten spul. Vijf, simpele op elkaar aanhakende methoden. En af en toe een stokoud verhaal.

Doelgerichte gestructureerde empathie is in al het aanbod de rode draad.

Elkaars beste kunnen op tafel kunnen en willen krijgen. En dat in beweging te zetten. After all:

None of us, is as smart as all of us.

De beste teamroute naar het doel   Vaardigheden om dat doel te bereiken