Vlot samenwerken met structuur in elk overleg

1.4 poten bestand PNG veel pootjesSamenwerken kan verrekt lastig zijn. Vijftig procent van alle informatie komt niet aan bij de ontvanger. In vergaderingen wint meestal de snelle denker en prater. Bij brainstormen komt de inbreng van de introvert vaak niet op tafel. Goed idee: het bot wordt vaak direct afgekloven. Elkaar aanspreken: liever niet of uiterst onhandig.  Je wilt niet uitrekenen hoeveel tijd en energie dat kost.

Empty Cup leert teams simpele vaardigheden waarmee ze deze prijzige reflexen doorbreken. Vijf eenvoudige modellen. In een dagdeel uit te leggen en te oefenen.  Met structuur en empathie als rode draad. Zo luisteren dat op tafel komt wat nodig is om een doel te halen.  Met de stopwatch als vriend. En simpele zeer gestructureerde modellen als kader. Dat lucht op. Geeft ruimte.  Tel uit je winst als een team dat beheerst.

None of Us is as smart as all of us

De vijf methoden als teamtraining  

Een frisse mix van eenvoudige vaardigheden om soepel samen te werken om doelen te bereiken. In acht halve dagen heeft het team ze in the pocket. Ook per vaardigheid te boeken.

De vijf methoden als teamtraject.

Binnen zes weken concrete resultaten richting het doel.  Met bruis. Terwijl de vaardigheden om soepel samen te werken en passant worden meegepakt. Investering: 2 dagen per teamlid

Tarieven