Vlot samenwerken

De Vrouw Met De Gouden EierenWaar het naar toe moet is wel helder. Daar vlotjes komen met elkaar is wat anders.

Want samenwerken kan verrekt lastig zijn. Zo komt volgens onderzoek vijftig procent van alle informatie niet aan bij de ontvanger. Wint in vergaderingen meestal de snelle denker en prater. Komt bij brainstormen de inbreng van de introvert vaak niet op tafel. Wordt een goed idee snel afgebrand. Is elkaar aanspreken een dingetje. Je wilt niet uitrekenen hoeveel tijd en energie dat kost.

Empty Cup leert teams simpele vaardigheden waarmee ze deze reflexen doorbreken. Vijf eenvoudige modellen. In een dagdeel uit te leggen en te oefenen.  Met empathie als rode draad. Doelgericht en effectief zo luisteren dat op tafel komt wat nodig is om een doel te halen. Vijf Gouden Eieren. Tel uit je winst als een team dat beheerst.

Empty Cup biedt dat op twee manieren aan.

Soepel samenwerken om het doel te bereiken: teamtraining  

Een samenhangende mix van eenvoudige vaardigheden om soepel samen te werken om doelen te bereiken. In acht dagdelen heeft het team alle vaardigheden in the pocket. Ook per vaardigheid te boeken.

De beste weg van dit team naar het doel: teamtraject     

Binnen zes weken concrete resultaten richting het doel waarbij alle basisvaardigheden om soepel samen te werken kort aan bod komen. Investering: 2 dagen per teamlid

Tarieven