Copyright

Aan de teksten op deze site is veel aandacht en zorg besteed. Empty Cup is dankbaar voor iedereen die direct of indirect bijdraagt aan de inhoud van blogs of andere teksten. Vermeld inspiratiebronnen graag en met respect. Niet omdat het moet. Maar uit waardering en dankbaarheid voor wat van die bron is geleerd. Wil je teksten gebruiken: neem dan contact op.

Empty Cup gebruikt illustraties. Bijna altijd een linosnede. Gemaakt door Ondine de Kroon op verzoek van the Empty Cup Company. Stempels die iets uitdrukken dat bij de sfeer en stijl past. Een huisstijl. Hopelijk een glimlach geven. Je kunt ze niet gebruiken voor ander gebruik. Copyright dus. Dat geldt ook voor de aquarel van Melanie Broekhoven: De Lege Kop. En de foto van mijzelf: gemaakt door Bas Bovenberg.

Empty Cup heeft twee foto’s op de site waar het copyright niet van te vinden is. Dom genoeg niet de pagina opgeslagen waar ik ze ooit vond. Wie van een foto weet wie de rechten heeft: laat het weten.

Empty Cup tries to find the owners of the two  photo’s used. Please contact Empty Cup if you have information that help me contact owners.